Vaivaton ajanvaraus

Tarkista vapaat ajat ja varaa aika palvelullesi helposti!

Jos autossa lukkopultti, niin tarkista, että lukkopultin avain on mukana. Muistathan tarkistaa ennen asennukseen tuloa, että vaihdettavien renkaiden toiset pultit/mutterit on mukana.

1. VALITSE PALVELU LISTASTA NÄIDEN OHJEIDEN ALAPUOLELTA, VASEMMASTA REUNASTA. LISTA AVAUTUU KLIKKAAMALLA.  ÄLÄ VÄLITÄ "VALITSE HALLI"- KOHDASTA. PALVELUN VALINNAN JÄLKEEN SINULLE AVAUTUU YHDEN PÄIVÄN KALENTERINÄKYMÄ.

2. VALITSE TARVITTAESSA TOINEN PÄIVÄ, TAI KUUKAUSI KLIKKAAMALLA KALENTERIN OIKEASSA YLÄKULMASSA OLEVAA PIENTÄ KALENTERIN NÄKÖISTÄ PAINIKETTA. VOIT MYÖS SIIRTYÄ ETEEN/TAAKSE PÄIVÄ KERRALLAAN PAINAMALLA NUOLTA PÄIVÄNÄKYMÄN OIKEASTA TAI VASEMMASTA YLÄKULMASTA.

3. JOS SINULLA ON TILA-,PAKETTI-,MAASTO-, TAI CITYMAASTOAUTO, VALITSE VAPAA AIKA HALLISTA NUMERO KOLME(3). JOS SINULLA ON NORMAALIKOKOINEN HENKILÖAUTO, VALITSE AIKA HALLEISTA OTSIKOLLA HENKILÖAUTOT(1,2 ja 4).

4. KUN OLET VALINNUT KLIKKAAMALLA SOPIVAN AJANKOHDAN, NIIN SINUN TULEE TÄYTTÄÄ TARVITTAVAT TIEDOT. SÄHKÖPOSTI EI OLE PAKOLLINEN. TIEDOT TÄYTETTYÄSI PAINA "VARAA", JOLLOIN VARAUS TALLENTUU JA SIITÄ TULEE VAHVISTUS JÄRJESTELMÄÄMME.

Rekisteriseloste